Over

Theo Kok Aftimmer- & Verbouwbedrijf (TAV) is inmiddels een vertrouwd bedrijf in de regio’s Flevoland, Overijssel, Drenthe, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Steeds meer particulieren, VvE’s en bedrijven weten hun weg naar ons te vinden. Vaak gaat dit via mond-tot-mond reclame. Hierdoor blijkt niet alleen dat onze klanten tevreden zijn over de samenwerking maar ook dat onze klanten bij een nieuw opdracht weer bij ons terugkomen geeft aan dat ze tevreden zijn.

Ondanks de crisis waarin wij allemaal verkeren is het ons steeds gelukt om volop aan het werk te zijn en te blijven. Wij zien dat TAV met name in de Particuliere sector gegroeid is. Veel mensen kiezen nu niet voor verhuizen maar gaan juist verbouwen. Een extra slaapkamer, een andere badkamer, een aanbouw noem maar op.

Onze Werkwijze

Een verbouwing is een ingrijpende gebeurtenis, er is vaak lang voor gespaard en dan wilt u ook graag dat e.e.a. goed verloopt en wordt zo als u het voor ogen heeft. Wij bij Theo Kok Aftimmer- & Verbouwbedrijf (TAV) streven ernaar dat u een prettige ervaring overhoudt aan de verbouwing van uw woning of bedrijfspand. Door uw wensen voorop te stellen, kwaliteit te leveren én flexibel te zijn zorgen voor de prettige ervaring en uw gang weer terug naar ons bij een volgende verbouwing.
Zowel in de voorbereiding als bij de uitvoering denken wij met u mee en geven wij u deskundig advies.
Door de nauwe samenwerking tussen de schilders, installateurs, timmermannen en elektriciens kennen zij elkaars werkwijze waardoor de opdracht vlot en soepel verloopt.

Offerte aanvragen

Voordat we u een prijsopgave kunnen sturen, moeten we natuurlijk eerst uw precieze wensen weten.
Tijdens een eerste kennismaking horen wij graag wat u (verbouw)plannen zijn en wat u van ons verwacht.
Na dit gesprek maken wij voor u een offerte op maat. Maak nu een afspraak via 06-41045685 of vul het contact formulier in.